Fodbold nyheder

Medie:
Man United vil sælge fire spillere for at hente spanier

Af Raymund Nelausen

Manchester United har udset sig Villarreals Pau Torres som ny forstærkning, men de bliver nødt til at sælge flere spillere, før de kan hente spanieren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er allerede i gang med at forberede sig på det kommende transfervindue. Ifølge mediet TEAMtalk vil United-klubben gå efter Villarreals Pau Torres som ny forstærkning til bagkæden.

Den 23-årige spanier er vurderet til 300 millioner, og derfor ønsker Manchester United at tynde ud i truppen for at få råd til Torres. Det skulle være Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Phil Jones og Eric Bailly, der skal forberede sig på at skifte til en ny klub.

I weekendens 3-2-sejr over Southampton var det kun Lindelöf, der var at finde i Manchester Uniteds trup, og derfor er det mest realistisk, at de tre sidstnævnte forlader klubben i januar transfervinduet.

Hvis det lykkedes at sælge spillerne, er vejen banet for Pau Torres´ skifte til Manchester United. Torres har spillet 55 kampe for Villarreal, hvor han i dag er blevet fast mand i bagkæden. Spanieren har kontrakt med Villarreal frem til sommeren 2024.


Mere om Pau Torres

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik