Fodbold nyheder

Medie:
Kasi-Jesper vil smide millioner i Brøndby igen

Af Niels Nedergaard

Jesper ’Kasi’ Nielsen har tidligere været storaktionær i Brøndby, men nu vil rigmanden tilsyneladende smide penge i klubben igen. Det skriver B.T.

Article image

I sidste uge kunne man på rigmanden Jesper ’Kasi’ Nielsens Facebook-side læse, at han har planer om at vende tilbage til Brøndby, hvor han tidligere har postet millioner i klubben.

Det fik efterfølgende folk til at spekulere i, hvorvidt Kasi udelukkende jokede med tanken om at vende retur til Vestegnen. Men ifølge hovedpersonen selv var der ikke tale om en spøg. Han vil nemlig gerne tilbage til Brøndby, hvis det kan lade sig gøre, ligesom han også gerne vil genskabe den nedlagte håndboldklub AG København. Det fortæller han til B.T.

-Det har jeg sagt fra dag 1. Når jeg kommer til AGK og Brøndby, så er det ikke med et ambitionsniveau om, at jeg skal være en del af det. Men så bliver det som sidst, siger Jesper ’Kasi’ Nielsen til B.T.
Det afhænger dog alt sammen af den nuværende sag mod firmaet Pandora, som han mener skylder ham en masse penge. Han har dog afsat en andel penge, der angiveligt skal gå til Brøndby.

- Vi har i familien valgt dedikere et tocifret procentbeløb af vores earnout til sportsprojekter. Og så kan man selv regne ud, når det er to milliarder, vi får, siger han til B.T.

Han fortæller samtidig, at han udelukkende har et formål. Han vil gøre en forskel for Brøndby.

-Vi kommer for at gøre en forskel. Brøndby har været tæt på mesterskabet en enkelt gang, men ellers har vi været ude af mesterskabskampen i mange år. Og det er ikke der, jeg vil se Brøndby. Hvis jeg skal ind i Brøndby, så skal jeg ind med noget, der kan bruges. Her tænker jeg selvfølgelig på finansiel styrke, lyder det fra den tidligere storaktionær i Brøndby, afslutter han.

Jesper ’Kasi’ Nielsen tegnede i 2008 et hovedsponsorat i klubben, inden han fem år senere stoppede med at bidrage til Brøndbys økonomiske kasse.

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik