Fodbold nyheder

Barcelona-stjerne drømmer om at blive præsident i klubben

Af Niels Nedergaard

FC Barcelonas forsvarsgeneral, Gerard Pique, drømmer om at blive præsident i klubben, når han en dag lægger støvlerne på hylden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gerard Pique har efterhånden rundet en alder af 33 år. Men selvom han endnu ikke har besluttet sig for, hvornår karrieren slutter, har han allerede tænkt over sine planer for fremtiden.

Den 33-årige Barcelona-stjerne drømmer nemlig om at blive præsident i klubben, selvom han godt er klar over, at det ikke bliver lige med det samme.
Det fortæller han i radioprogrammet Zumbados ifølge mediet SPORT.

- Man ved aldrig. Jeg er stor Barcelona-fan, og hvis jeg kan hjælpe klubben så godt jeg kan, vil det glæde mig. Jeg er nødt til at være godt forberedt, hvis jeg skal tage sådan en stilling, siger Pique i programmet ifølge SPORT.

Gerard Pique har dog kun tænkt sig at hjælpe Barcelona i en stilling som præsident, hvis klubben selv ønsker det.

- Hvis jeg en dag oplever, at jeg virkelig kan hjælpe klubben, så vil jeg også gøre det. Hvis ikke, så lader jeg være. Det er en drøm, som jeg altid har haft, men jeg ved ikke, om det kommer til at ske, lyder det fra Barcelona-stjernen.

Gerard Pique har spillet i Barcelona siden 2008, hvor han kom til klubben fra Manchester United. Siden da er det blevet til hele 553 kampe for klubben, hvorfor man efterhånden må betragte ham som lidt af en legende i den spanske storklub.

Mere om Gerard Piqué

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik