Fodbold nyheder

Vidal kommer i eksklusiv klub med Zlatan og Vieira

Af Asbjørn Steffensen

Med sin udvisning mod Real Madrid onsdag i Champions League, kom Vidal med i en helt speciel klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da der var spillet en halv time af Champions League-braget mellem Inter og Real Madrid, modtog Arturo Vidal en advarsel for at prøve at filme sig til et straffespark. Chileneren var dog lodret uenig med kendelsen, og fik brokket sig til endnu et gult kort sekunder efter, og så blev han sendt i bad. Inter tabte efterfølgende kampen 2-0.

Men dagen efter Inters skuffende nederlag, kan Vidal dog glæde sig en smule over, at han er indtrådt i en meget eksklusiv klub. Med sit røde kort mod Real Madrid er den chilenske midtbanespiller nu blevet udvist for tre forskellige klubber i Champions League. Han er en af kun af tre til at lykkes med dette. De to andre medlemmer i denne klub hedder Zlatan Ibrahimovic (Juventus, Inter og PSG) og Patrick Vieira (Arsenal, Inter og Juventus).

I alt har Vidal fået 7 udvisninger gennem hele sin karriere, hvor kun en enkelt af dem kom efter et direkte rødt kort. Vidal og Inter får efter nederlaget til Real Madrid meget svært ved at avancere fra gruppespillet i Champions League.

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik