Fodbold nyheder

Succes dansker på tærsklen til noget større

Af Henrik Varbøl Andersen

Han er netop blevet norsk-mester og været en kæmpe profil i ligaen, og det har vakt stor interesse for offensivspilleren, som har en fortid i Sønderjyske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danske Philip Zinckernagel kan være på vej mod karrierens hidtil største skifte. Efter en perfekt sæson med 15 mål og 16 assist i Bodø/Glimts march mod et overraskende mesterskab, har han markeret sig som en stor profil i ligaen. Det er blevet bemærket, og hovedpersonen venter en afklaring snart:

- Som jeg har sagt, så skal jeg tage en beslutning efter mesterskabet. Nu skal jeg nyde dette, og få stemmen tilbage, før jeg tager en snak med min agent om, hvad der rører sig, fortæller danskeren til Nettavisen i Norge.

Danskeren indgik tidligere i år en aftale med super-agenten Pini Zahavi, som nu skal hjælpe danskeren til en større adresse. Klubber som tyske Fortuna Düsseldorf og hollandske Heerenveen har været nævnt i den norske presse som interesserede. Selvom danskeren er fri på markedet efter kontraktudløb, skal det være godt, det der kommer:

- Vi må tage en snak om fremtiden, men det skal være noget virkeligt godt, og en stor liga før jeg forlader Glimt, sluttede han interviewet af.

Med fem runder tilbage sikrede Zinkernagel Bodø/Glimt guldet, da han scorede det andet mål i sejren på 2-1 ude over Strömsgodset i weekenden. Det bragte danskeren op på tredjepladsen på topscorerlisten, hvor klubkammerat og landsmand Kasper Junker ligger nummer to med 19 sæsonmål.

To danskere med kæmpe succes i det norske, og de kan altså snart være reduceret til en enkelt med Zinckernagel på vej mod større adresser.

Mere om Bodø/Glimt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik