Fodbold nyheder

Atletico Madrid forsøgte at hente Griezmann tilbage i sommer

Af Magnus Kisbye

Antoine Griezmann har spillet under forventet niveau, siden han skiftede fra Atletico Madrid til FC Barcelona for snart halvandet år siden. Nu er det kommet frem, at Atletico Madrid i sommer foreslog Barcelona en byttehandel, der ville sende franskmanden tilbage til hovedstadsklubben.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Antoine Griezmann har underpræsteret i FC Barcelona, siden klubben købte franskmanden i Atletico Madrid for ca. 900 milloner kroner i sommeren 2019. Flere beskriver det som et flopindkøb. I dag er det kommet frem, at den spanske hovedstadsklub i denne sommers transfervindue forsøgte at hente den franske offensiv-spiller tilbage.

Ifølge det spanske medie Cadena SER foreslog Atletico Madrid en byttehandel, der ville sende Alvaro Morata, Thomas Lemar og Mario Hermoso til Barcelona, mens Griezmann ville ryge den anden vej. Det afviste ’Blaugrana’ blankt med en udtalelse om, at Griezmann ikke er til salg.

Ifølge det spanske medie Sport skulle det gode forhold mellem franskmanden og Atletico-træneren, Diego Simeone, være en af årsagerne til interessen for at hente ham tilbage. I Barca er det blevet til 17 mål i 58 kampe for den franske offensiv-spiller. Blot to af målene er faldet i denne sæson. Han spillede i Atletico Madrid fra 2014 til 2019.

Mere om Antoine Griezmann

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik