Fodbold nyheder

Stor Malmø-spiller sviner Jon Dahl:
Føler mig som en rotte

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det er voldsomme ord, som bliver sendt afsted mod den danske træner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 34-årige Malmø-spiller Rasmus Bengtsson lægger ikke fingre imellem, når han udtaler sig om sin danske træner, Jon Dahl Tomasson. Til Aftonbladet revser svenskeren sin træner for at have mangel på kommunikation og ledelsesevner.

- Jeg er 34 år, opvokset i klubben og har haft mine største succeser her. Så jeg ville have ønsket, at jeg var blevet behandlet med lidt mere værdighed og respekt for, hvorfor jeg ikke engang er med i truppen. Hvis klubben gerne vil forynge holdet, kunne de bare sige det. Men de har været meget feje, og jeg er blevet behandlet som en rotte, siger Bengtsson.

Malmø FF har for nyligt vundet det svenske mesterskab, men derfor er alt altså ikke fryd og gammen på den anden side af Øresund.

- Der er rigtig mange spillere, som har haft problemer med træneren. Jeg forstår alle de spillere, som vælger at tie stille og køre på for ikke at sætte sig selv i problemer. Jeg mener ikke, han har vist den respekt for mig, og så mener jeg, at hans lederskab mangler, siger Bengtsson, som i denne sæson har døjet med flere skader.

Jon Dahl Tomasson er blevet forholdt kritikken på et pressemøde, og her forklarer danskeren, at der er tre andre midtstoppere, som har grebet chancen i Bengtssons skadesfravær. Ifølge den danske Malmø-træner har han også haft en snak med den 34-årige svensker, hvor han har fået en forklaring på, hvorfor han ikke er blandt de foretrukne.

De tre midterforsvarere som står foran Bengtsson i forhold til spilletid, er den tidligere Esbjerg-spiller Franz Brorsson, den tidligere Hobro-spiller Anel Ahmedhodzic og danskeren Lasse Nielsen.

- Jeg synes ikke, det er fair at tage dem ud af holdet, for de har leveret gode præstationer for Malmö, der har vundet guld i år, siger Jon Dahl Tomasson ifølge bold.dk.

Mere om Malmö FF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG