Fodbold nyheder

Guardiola til Mourinho:
- Er du læge?

Af Asbjørn Steffensen

Pep Guardiola svarer Jose Mourinho tilbage på kritik vedrørende det engelske landshold.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham-manager var under og efter landsholdspausen ude med kritik af det engelske landshold for at favorisere Manchester City-spillerne. Senest påstod den portugisiske manager, at Englands landstræner, Gareth Southgate, blev presset af Manchester-klubben til ikke at bruge Raheem Sterling i de nu overståede landskampe, da han havde en lille skade.

På lørdagens pressemøde forud for Premier League-kampen mellem Tottenham og Manchester City, blev manager Pep Guardiola spurgt ind til, hvad han mente om Mourinhos ytringer. Til dette svarede spanieren, at hans manager-kollega måske har læst medicin ved siden af træneruddannelsen.

- Måske er (Jose, red.) Mourinho en læge, sagde Guardiola på pressemødet, og fortsatte:

- Han er nødt til at snakke med det engelske landsholds læge og Manchester Citys egen læge.

Guardiola og Mourinhos rivalisering de sidste ti år har altid trukket overskrifter, og medierne elsker at sætte dem op mod hinanden. Dette lurede Guardiola muligvis på pressemødet lørdag.

- Hør her, jeg vil ikke svare på noget om Mourinho. Jeg svarede på det med lægerne, fordi han anklagede os for noget, der ikke passer. Han må snakke med lægerne, og I skal stoppe med at spørge mig. Jeg er næsten 50 år gammel, så jeg er gammel nok til at se, hvad der foregår.

Tottenahm Premier League-opgøre mod Manchester City med 2-0 på mål af Heung-min Son og Giovanni Lo Celso. Sterling kom ind midt i anden halvleg.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik