Fodbold nyheder

Owen:
Kane vil være Tottenham-spiller for altid

Af Magnus Kisbye

Den engelske legende Michael Owen mener, at Tottenham-stjernen Harry Kane kommer til at spille i London-klubben resten af karrieren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den engelske stjerneangriber Harry Kane har, bortset fra en håndfuld udlån, tilbragt hele karrieren i Premier League-klubben Tottenham. Og sådan vil det fortsat være, indtil han lægger støvlerne på hylden. Det udtaler den pensionerede fodboldspiller og legende Michael Owen til det britiske medie talkSPORT:

- Selvfølgelig er han i stand til at skifte, men jeg kan ikke rigtigt forestille mig det, siger Micheal Owen.

- Jeg er stor Harry Kane-fan, men det vil koste mere end 100 millioner pund (ca. 850 millioner kroner, red.) at købe ham. Vil du købe Harry Kane for den pris, når han er på toppen af karrieren nu? De fleste klubber vil bruge de penge på en 19, 20 eller 21-årig, hvor de får flere år ud af dem samt mere værdi. Realistisk set vil han være Tottenham-spiller resten af livet.

Harry Kane fik efter noget tid i Tottenhams ungdomsakademi debut for ’The Lilywhites’ som 18-årig i 2011. Siden da er det blevet til et hav af mål for klubben i Nordlondon. Han har i skrivende stund scoret 201 mål for Tottenham og er dermed 65 mål fra klubrekorden, der indehaves af Jimmy Greaves.

Kane har allerede i aften mulighed for at komme tættere på rekorden, når Manchester City gæster Tottenham klokken 18:30.

Mere om Harry Kane

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C