Fodbold nyheder

Mourinho indikerer City-særbehandling inden brag

Af Henrik Varbøl Andersen

Den engelske landstræner Gareth Sothgate har tidligere meldt ud, at managere lægger pres på ham for at udelade spillere fra landskampe.

Article image

Jose Mourinho varmer op til lørdagens brag mod Manchester City ved at indikere, at Pep Guardiola og Manchester City har påvirket landstræner Gareth Southgate til at udelade Raheem Sterling fra onsdagens landskamp, så han ville være frisk til at spille lørdag:

- Jeg har læst, at Gareth Southgate angiveligt har udtalt, at spillere bliver presset af managers til ikke at spille for landsholdet. På grund af det føler han sig nødsaget til at ringe til managers og bede dem falde ned. Jeg kunne godt tænke mig, at han fortalte hvem de er.

- Men naturligvis ved vi alle, at Sterling kan spille for City mod os. Det er de små detaljer, som jeg syntes, Gareth skal forklare os alle, udtalte han ifølge Mirror på dagens pressemøde forud for hjemmekampen mod Manchester City.

Raheem Sterling blev netop udeladt af Englands trup tidligere på ugen, og Pep Guardiola bekræftede at Sterling var tilbage i træning tids nok til at kunne spille lørdag.

Mon ikke Mourinho igen vil bringe denne historie op til overfladen, hvis City med Sterling i hovedrollen tager alle tre point lørdag. Nu er der i hvert fald lagt op til storkampen i bedste Jose Mourinho-stil.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik