Fodbold nyheder

- Han er et vildt dyr

Af Troels Drasbech

Aubameyang har ikke andet end rosende ord om Sadio Mane.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenals store stjerne Pierre-Emerick Aubameyang har beskrevet sin afrikanske konkurrent, Sadio Mane, som 'et vildt dyr' på banen samt værende en spiller alle managere ønsker at have på deres hold.

Begge spillere er uden tvivl nogle af de bedste offensive spillere fra den afrikanske fodboldscene lige nu, men ved sidste års prisuddeling af 'Årets Afrikanske Fodboldspiller' var det Mane, som løb med prisen. Aubameyang hev selvsamme pris hjem i 2015, da han spillede for Dortmund.

Den gabonesiske angriber har da heller ikke andet end store roser til Mane, da han blev spurgt ind til Liverpool-spilleren under et interview med WiwSport. Det erfarer Daily Star.

- Sadio er afrikanernes spiller. Han er den type af spiller, som alle managere vil have i deres trup. Sadio, når kampen er fløjtet i gang, han er et vildt dyr.

- Jeg har meget respekt for ham, fordi ud fra sociale medier samt nyheder kan man se, hvordan han har gjort rigtig meget for sin landsby, udtalte Aubameyang.

Mane har scoret 86 mål i 181 kampe for Liverpool siden sin ankomst i 2016 fra Southampton - Aubameyang har nettet 74 gange i 119 kampe for Arsenal siden sin ankomst fra Dortmund i 2018.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C