Fodbold nyheder

Barca afviste eget 17-årigt supertalent

Af Magnus Kisbye

Det spanske supertalent Pedri storspiller i Barcelona for tiden, hvor han i denne sæson har fået sit gennembrud. Men i flere år vurderede klubben ham for dårlig.

Article image
Ritzau-Scanpix

17-årige Pedri har i denne sæson taget Barcelona-fansene med storm, men angiveligt var ledelsen i den catalanske storklub i en årrække ikke synderligt begejstrede for det offensive talent. Det spanske medie Sport skriver i dag, at Barca afviste at skrive under med ham ved to lejligheder.

- Jeg lavede seks positive indberetninger mellem 2017 og 2019, og vi så ham to gange. Vi havde muligheden for at købe ham, men afslog, siger tidligere Barca-scout Carlos Marin til Sport.

For nogle dage siden var Pedri selv ude med en stikpille til ærkerivalerne fra Real Madrid, der havde ham til prøvetræning for nogle år tilbage. Her vurderede ’Los Blancos’ ligeledes, at Pedri ikke havde kvaliteter nok til, at de ville underskrive en kontrakt med ham. Det kommenterede han på i tirsdags, da den spanske radiostation Cadena SER satte ham i stævne:

- Jeg var en uge på prøve i Madrid, men de sagde, at jeg ikke havde niveauet. Det takker jeg dem for, for nu er jeg på det hold som jeg altid har ønsket at spille for, siger Pedri til Cadena SER.

Barca må givetvis være tilfreds med, at de ombestemte sig, da de købte ham fri af Las Palmas i juli. Siden er det blevet til to mål i ti kampe, og blev med sin scoring mod Real Betis den fjerde yngste målscorer i klubbens historie.

Mere om Pedro González López

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik