Fodbold nyheder

Comeback til Samuel Eto'o?

Af Nicolai Christensen

Samuel Eto'o stoppede sidste år sin aktive karriere, men den tidligere Barcelona og Real Madrid-spiller står muligvis foran et comeback til fodbolden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sidste år i september stoppede camerounesiske Samuel Eto'o sin karriere, da han spillede sin sidste kamp for Qatar SC, men det kunne godt ende med, at der vil blive comeback til Eto'o. Racing Murcia fra den tredjebedste spanske række med Emirates-investorer er nemlig i gang med at få skrevet en kontrakt med angriberen, ifølge Radio Marca.

- På dette tidspunkt vil jeg sige, at det er 50/50. Næste uge vil vi vide, om vi kan hente Eto'o, og hvis ikke så har vi en plan b, lyder det fra klubbens præsident, Morris Pagniello til Radio Marca.

- Vi har flere investorer i Mexico og Emirates som kan igangsætte operationen (få Eto'o til klubben, red.).

Klubben der i sidste sæson rykkede op i den tredjebedste række, har tidligere lavet en interessant handel, da de købte Mathias Pogba, der er bror til Paul Pogba.

Nu vil klubben så gå steppet op, og forsøge at få skrevet en aftale med Samuel Eto'o, der tidligere i sin karriere har optrådt for Barcelona, Inter, Chelsea og Everton efter han startede sin karriere i Real Madrid.

Angriberen har scoret over 250 mål i sin aktive fodboldkarriere.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea