Fodbold nyheder

Suarez:
Såret og ked af afslutningen i Barcelona

Af Asbjørn Steffensen

Luis Suarez åbner op om den hårde afslutning med hans tidligere klub Barcelona.

Article image

Luis Suarez og Barcelona virkede som en partnerskab, der skulle vare indtil den uruguayanske angriber ville lægge de målfarlige støvler på hylden. Barcelona blev klubben, der på sin vis tæmmede den aggresive angribers temperament og gav ham lang snor, hvilket Suarez kvitterede med ved at høvle mål ind på stribe for klubben. Alligevel skiltes de to parter i sommers, da Suarez ikke indgik i den nye træners, Ronald Koeman, planer.

Suarez røg til liga-rivalerne fra Atletico Madrid og har fået en forrygende start med fem i seks liga-kampe. Samtidig har han kunne se sine tidligere holdkammerater få en svær start på sæsonen med manglende skarphed foran målet. For eksempel har Lionel Messi ikke formået at score i åbent spil endnu, og Antoine Griezmann ligner en skygge af sig selv.

I et interview med spanske Marca åbner uruguayaneren nu op om afskeden med Barcelona, og om hvordan han tog bruddet.

- Jeg var ked af det og såret over den måde jeg forlod klubben på, siger Suarez og fortsætter:

- Der var en taktisk plan, (i Barcelona, red.) eller hvad du vil kalde det. Det måtte jeg acceptere, fordi de havde ikke brug for mig mere, og så kan alle drage deres egne konklusioner.

Luis Suarez scorede 195 mål og lavede 113 assists i sine 283 kampe for FC Barcelona, hvilket gør ham til den anden mest scorende spiller nogensinde i klubben. Suarez møder sine gamle holdkammerater i næste runde af La Liga, når Atletico Madrid tager imod Barcelona, der skal prøve at komme på ret kurs.

Mere om Luis Suárez

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik