Fodbold nyheder

Madrid på træningsbanen - Benzema tog fat i Vinicius

Af Troels Drasbech

Benzema har haft fat i den unge kantspiller efter tirsdagens hændelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

I dag vendte spillerne fra Real Madrid tilbage til træningsanlægget Valdebebas, hvor der ifølge spanske AS var ekstra stor interesse fra medierne for at se interaktionen mellem Karim Benzema og Vinicius Jr. Begge spillere har været hyppigt omtalt i sportsmedierne i det seneste døgn.

I tirsdagens halvleg af klubbens Champions League opgør mod Mönchengladbach blev Benzema fanget af fransk tv midt i en gedigen kritik af Vinicius, hvor franskmanden anklagede det unge talent for at spille imod dem selv og opfordrede Ferland Mendy til ikke at spille bolden til den brasilianske kantspiller.

Efter en dag med pause fra fodbolden skulle de to indblandede spillere møde hinanden igen, hvor AS beretter, at begge spillere agerede meget roligt. Benzema og Vinicius var indblandet sammen som altid, hvor den målfarlige franskmand undervejs til træningen trak den 20-årige kantspiller til siden, hvor de udvekslede nogle ord med hinanden.

Korrespondencen var ikke synderligt lang, og stridsøksen blev angiveligt begravet efterfølgende. Samarbejdet mellem de to offensive esser kan derfor fortsætte, når Real Madrid skal ud og hente tre point mod oprykkerne fra Huesca.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik