Fodbold nyheder

Everton lykkedes med appel

Af Henrik Varbøl Andersen

I søndagens 0-2 nederlag til Southampton blev ”The Toffees” reduceret til 10 mand i slutfasen, men en appel fra klubben har nu haft indflydelse på karantæne-længden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Evertons venstre-back Lucas Digne blev præsenteret for det røde kort med små 20 minutter tilbage af opgøret ude mod Southampton, som Premier Leagues-førerhold tabte med 0-2. Udvisningen kom da Digne trådte Kyle Walker-Peters over anklen.

Udvisningen ville ifølge FA betyde tre kampes karantæne, men en appel fra klubben har nu reduceret udvisningen til blot en enkelt kamp. "The Toffees" appel gik på, at udvisningen helt blev annulleret, også noget manager Ancelotti udtrykte efter kampen.

På pressekonferencen kaldte Carlo Ancelotti udvisningen for en joke, og måske er den uafhængige kommission, som har behandlet klagen, delvist enige i den påstand. I hvert fald har de givet Everton delvist ret i appellen og nedsat karantænen, så venstre-backen nu kun er ude i opgøret mod Newcastle, skriver 90min.

Da Digne blev vist ud førte hjemmeholdet allerede 2-0, så det fik måske ikke afgørende betydning for resultatet. Det var Evertons første nederlag i sæsonen, og flere engelske medier var umiddelbart enige med Ancelotti om udvisningen. Liverpool Echo var blandt andet ude med, at udvisningen så hård ud.

Men den italienske manager kan så glæde sig over, at han nu kun skal undvære Digne i en kamp i stedet for tre.

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik