Fodbold nyheder

Jürgen Klopp:
Hans fremtid ser lys ud

Af Asbjørn Steffensen

Liverpool-manageren spår hans nye unge profil Diogo Jota en god karriere efter hans mål mod Sheffield United i weekenden.

Article image

Liverpool hev en smal 2-1-sejr i land på hjemmebane mod Sheffield United lørdag aften. Hjemmeholdets mål blev scoret af Roberto Firmino, hvilket var hans første i over 3 måneder for klubben, og Diogo Jota, som havde fået chancen fra start. Efter kampen havde Liverpool-manager Jürgen Klopp masser af rosende ord til hans nye offensive spiller, Jota:

- Han er stadig ved at vænne sig til os, og mange af de ting vi gør, forekommer ham ikke naturligt endnu. Det er fordi, Wolves (Wolverhampton, red.) spiller anderledes. Mange af de ting han gjorde for Wolves, vil vi gerne have ham til lykkes med her. At han er tæt på allerede nu, er bare et tegn på, hvor god en spiller han er, og hvis han holder sig skadesfri, er han 23 år, og hans fremtid ser lys ud, sagde Klopp ovenpå kampen mod Sheffield United til SkySports.

Liverpool ligger efter 6 kampe på en delt førsteplads i Premier League sammen med rivalerne fra Everton. På tirsdag tager de mod de danske mestre FC Midtjylland i holdenes anden kamp i gruppespillet.

Mere om Diogo Jota

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik