Fodbold nyheder

- Det er på tide, at Pogba kommer videre

Af Niels Nedergaard

Sådan lyder vurderingen fra den tidligere Manchester United-spiller Paul Ince, efter Paul Pogba måtte se den første time af holdets opgør mod Chelsea fra bænken.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paul Pogba er igen blevet henvist til bænken i Manchester United, og i lørdagens opgør mod Chelsea var franskmanden atter at finde blandt manager Ole Gunnar Solskjærs reserver på bænken.

Ifølge den tidligere United-spiller Paul Ince er det derfor tid til, at franskmanden søger nye græsgange. Det fortæller Paul Ince til BelN Sport.

- Jeg ved, at han har haft en skade, og derfor forsøger han (Ole Gunnar Solskjær, red) måske at bringe ham på banen lidt senere. Men jeg synes, det er på tide for ham (Pogba, red) at komme videre. Han har været ude og sige i de seneste to uger, at han gerne vil til Real Madrid, siger Paul Ince ifølge BelN Sport.

Paul Ince mener desuden, at Paul Pogba er for god til at sidde på bænken. Derfor forstår den tidligere midtbanespiller heller ikke, at franskmanden ikke var blandt Ole Gunnars foretrukne i startopstillingen mod Chelsea.

- Paul Pogba burde være på banen. Det er en stor, stor kamp. Han må tænke ’Jeg må gøre noget forkert, hvis jeg ikke kan komme på dette hold.’ Sagt med alt respekt for McToninay og Fred, der også spiller hans position på banen, lyder det fra den tidligere United-spiller.

Paul Pogba har flere gange været kædet sammen med et skifte til netop Real Madrid, men et skifte synes aldrig at have været helt tæt på.

I stedet hænger den 27-årige franskmand stadig fast i Manchester United, hvor han indtil nu har spillet hele 171 kampe og scoret 33 mål.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal