Fodbold nyheder

Udlånt Arsenal-spiller vil ikke tilbage

Af Troels Drasbech

Midtbanespilleren håber på en fast kontrakt hos sin nye klub i Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lucas Torreira har afsløret, at den sidste tid i Arsenal var miserabel, hvilket også gik ud over familien. Midtbanespilleren blev udlejet til Atletico Madrid i slutningen af transfervinduet - en klub han håber at blive i.

Uruguayaneren kom til Arsenal i 2018 og blev hurtigt en favorit, hvilket hele 50 kampe i sin første sæson signalerede meget nøjagtigt. Efter Arteta tog over, blev spilletiden dog sporadisk, hvilket lå til grunde for skiftet til Madrid, hvor Thomas Partey kom den anden vej på en fast kontrakt.

Den 24-årige midtbane-dynamo har nu udtalt sig angående sine problemer i den sidste tid hos Arsenal, og yderligere hylder han sin modtagelse i den spanske hovedstadsklub.

- Jeg har lidt mange gange - jeg havde mange personlige problemer (i Arsenal, red.) og værre endnu, så led min familie også. Jeg er her på lån i et år, men jeg har kun været her i fire-fem dage, og det føles allerede som lang tid, grundet den meget gode behandling, jeg har fået.

- Det er en ny mulighed i mit liv - et liv, hvor jeg har kæmpet meget. Atletico har altid været en af mine drømme, og at få muligheden som 24-årig er utrolig vigtigt. Det hele afhænger af, hvor godt jeg klarer den gennem sæsonen, og så måske kan jeg blive i klubben fremover, udtalte Torreira til Ovacion ifølge Daily Mail.

Mere om Lucas Torreira

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea