Fodbold nyheder

Tidligere Nordsjælland-stjerne alvorligt knæ skadet

Af Henrik Varbøl Andersen

Debuten i Champions League blev kort, da Kudus kun nåede ni minutter på Amsterdam Arena, før han skadet måtte traske ud.

Article image

Ajax Amsterdam melder på deres hjemmeside, at angrebsstjernen Mohammed Kudus er ude af resten af 2020 på grund af den knæskade han fik i onsdagens opgør mod Liverpool. Sølle ni minutter nåede han at spille, før han i en nærkamp med brasilianeren Fabinho faldt om på græstæppet.

Det har nu vist sig, at der er tale om en knæskade, som altså kommer til at holde Kudus ude i resten af 2020, og en skade der kræver en operation. Hollandske medier mener dog, at det kan være mildt formuleret, at ghaneseren kun må undvære resten af 2020.

Kudus blev hentet i FC Nordsjælland før sæsonen for små 67 millioner, og han har indtil nu været en stor succes for de hollandske mestre. I weekenden blev han kåret til banens bedste, hvor han imponerede med to målgivende afleveringer i sejren på 5-1.

Det var i øvrigt Kudus debut i Champions League, som altså kun varede ni minutter og nu koster ham begge opgør mod FC Midtjylland.

Mere om Ajax

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik