Atlético
K. Coman (28), L. Goretzka (41), C. Tolisso (66), K. Coman (72)
Christian Bang Jensen

Bayern baskede Atlético

I en særdeles ulige åbningskamp i gruppe A, bankede de forsvarende mestre Bayern München spanske Atlético Madrid med 4-0 og viste, at de er holdet man skal slå for at vinde trofæet med de store øre.
Der var spænding helt op til kampstart til opgøret mellem Bayern München og Atlético Madrid, men da først kampen blev sparket igang var det som om, at spanierne ikke var mødt op. Grunden til den indledende spænding skulle ses i lyset af, at Serge Gnabry kort før deadline afleverede en positiv corona-test.

Derfor var tyskeren dømt ude, men i hans fravær var det franskmændende Kingsley Coman og Corentin Tolisso, der strålede med flere pragt mål. To mål af førstnævnte, et af sidst nævnte samt et mål af Leon Goretzke gjorde udslaget og de forsvarende Champions League-mestre kunne uden de store dikkedarer smadre spanierne tilbage til den iberiske halvø.

Efter 28 minutter fangede den nykårede far Joshua Kimmich bolden og med en præcis diagonal bold ind i feltet, ramte han Kingsley Coman, der kom løbende ind fra sin venstre side og sikkert sparkede bolden forbi Jan Oblak fra tæt hold.

Kort før pausen blev det også til 2-0, da Kingsley Coman legede fandango med hele Atleti-forsvaret, inden han kunne sende bolden til en helt fri Leon Goretzke.

Bayern var her der og alle vegne, og efter 66. minutter blev kampen endelig afgjort, da Corentin Tolisso scorede fra 30 meters afstand. Kingsley Coman sluttede en perfekt aften af med endnu en dribletur, hvor han af flere omgang, sendte den brasilianske forsvarsspiller Felipe på karusseltur inden han igen kunne passere en chanceløs Jan Oblak på tæt hold.

I gruppens andet opgør spillede RB Salzburg og Lokomotiv Moskva uafgjort, og dermed er Bayern München alene i spidsen i Gruppe A.