Raymund Nelausen

Medie: Mbappe fristet af engelsk klub

Ifølge Le Parisien vil Kylian Mbappe ikke forlænge med Paris Saint-Germain, da han gerne vil til Premier League og Liverpool.
Kylian Mbappes kontrakt med Paris Saint-Germain udløber i sommeren 2022, og der har længe været rygter om, at franskmanden ikke har tænkt sig at forlænge aftalen med den franske hovedstadsklub.

I stedet vil han prøve sig af i en anden liga, hvor Real Madrid og Liverpool tidligere har været potentielle bejlere til Mbappe. Nu skriver det franske medie Le Parisien, at Mbappe skulle være meget fristet af et skifte til Liverpool.

Han skulle angiveligt være en stor beundrer af Jürgen Klopp og Liverpools tilgang til spillet, og det kan lokke Kylian Mbappe til den røde del af Merseyside. Tidligere har der været rygter om, at Liverpool og Mbappe faktisk har kontaktet hinanden angående en mulig aftale.

L´Equipe skrev tilbage i september, at Liverpool havde kontaktet Mbappes lejr, da de overvejede at hente ham til klubben i 2021, når franskmanden havde et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Paris Saint-Germain. Der bliver dog kamp om Mbappes underskrift, da Real Madrid ikke har givet op endnu.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER