Fodbold nyheder

Ekspert:
Dette er forskellen på Ronaldo og Messi

Af Raymund Nelausen

Den tidligere Bayern-angriber, Sandro Wagner, fortæller, at mentaliteten er forskellen på Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Article image
Ritzau-Scanpix

32-årige Sandro Wagner lagde for et par måneder siden støvlerne på hylden efter en karriere, hvor han blandt andet har repræsenteret Werder Bremen, MSV Duisburg og Bayern München. Nu er han Champions League-ekspert for DAZN.

I den forbindelse har han analyseret de to verdensstjerner Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, hvor det er tydeligt, at Wagner er en større tilhænger af Juventus´ portugiser. Han mener eksempelvis, at Ronaldo er et fænomen i modsætning til Messi.

- Messi har på den anden side fået en ”gave”. Han kan drible forbi alle i en 1-mod-1-situation. Den store forskel mellem de to er mentaliteten. Cristiano Ronaldo arbejder hårdt for alt. Han bliver aldrig mæt.

- Messis problem er, at når de (FC Barcelona, red) taber, som mod Bayern (2-8, red), så går han bare rundt oppe foran. Jeg forventer mere af en verdensklasse fodboldspiller, udtaler Sandro Wagner.

Desuden fortæller Wagner til DAZN, at Ronaldo aldrig giver op og er en absolut topspiller, hvor Messi sommetider bliver beskrevet som en ”diva” af flere spillere.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik