Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Kylian Mbappé kan ende i Liverpool næste sommer, Heung-min Son kan se frem til en lønforhøjelse, mens Manchester City bød på Kalidou Koulibaly i sommerens transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid eller Liverpool har mulighed for at forstærke truppen med Kylian Mbappé næste sommer, fordi den 21-årige superstjerne ikke er villig til at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain. (Le Parisien)

Tottenham planlægger at hæve Heung-min Sons ugeløn til godt og vel 1,2 million kroner. Meningen med denne lønforhøjelse er at overtale den sydkoreanske kantspiller til at underskrive en ny kontrakt med Tottenham. (Mail)

Southampton-angriberen er tæt på at underskrive en ny kontrakt, så han kan blive på St. Mary’s Stadium i stedet for at tage til Tottenham, hvor den 28-årige englænder er på blokken. (Athletic)

Liverpool er interesseret i Brighton & Hove Albions 23-årige forsvarsspiller Ben White, som det – på trods af tre bud – ikke lykkedes for Leeds United at købe i sommerens transfervindue. (Football Insider)

Manchester City bød knap 450 millioner kroner på Napolis forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly i sommerens vindue. Dette bud på den 29-årige senegaleser blev som bekendt afslået. (Calcio Mercato)

Arsenal bød på Sporting Lissabons 17-årige kantspiller Joelson Fernandes i sommerens transfervindue. (Football London)

I Manchester City er man villig til at tilbyde klubbens tidligere forsvarsspiller Pablo Zabaleta et administrativt arbejde på Etihad Stadium, efter den 35-årige argentiner lagde støvlerne på hylden i sidste uge. (Mail)

Manchester United-forsvareren Phil Jones vil forlade ”The Red Devils”, når januar-transfervinduet åbner. Den 28-årige englænder er utilfreds, fordi han ikke er en del af den Champions League-trup, som er rejst til Paris for at møde Paris Saint-Germain. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea