Fodbold nyheder

Medie:
Barca har opgivet kampen om Messi

Af Niels Nedergaard

Ifølge det engelske medie Daily Mirror har FC Barcelona nu opgivet kampen om at forlænge Lionel Messis kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har været mange, men nu ser det måske endegyldigt ud til, at Lionel Messi forlader Barcelona efter indeværende sæson.

I hvert fald mener Daily Mirror at vide, at den catalanske storklub nu endegyldigt har opgivet kampen for at beholde deres argentinske verdensstjerne i klubben.

Mediet skriver, at Barcelonas træner, Ronald Koeman, angiveligt skulle have accepteret at lade Messi gå efter denne sæson.

Det vil dog næppe være den store overraskelse, hvis den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder skulle forlade det catalanske.

Allerede i sidste sæson gik bølgerne højt, da Lionel Messi var ude med heftig kritik af klubbens ledelse, og i denne sæson har argentineren igen langet ud efter klubbens øverste mandater.

- Jeg var ikke glad og ville væk. Jeg har ikke fået lov, så jeg vil blive i klubben, så det ikke bliver et retsligt spørgsmål. Klubbens ledelse med Bartomeu i spidsen er en katastrofe. Sandheden er, at der ikke har været noget projekt i lang tid. Ledelsen lapper bare huller, og lader tingene gå sin gang, fortalte Messi ifølge goal.com i september måned.

Lionel Messi blev desuden sat i heftig forbindelse med et skifte til Manchester City, hvor han ville kunne blive genforenet med Pep Guardiola, som han tidligere i karrieren fejrede store triumfer med i Barcelona.

Messis kontrakt med Barcelona udløber næste sommer, og alt peger altså i retning af, at den argentinske talisman er fortid i den spanske storklub efter denne sæson.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto