Fodbold nyheder

Medie:
Premier League-klub var ude efter Ødegaard

Af Raymund Nelausen

Martin Ødegaard var i sommers meget eftertragtet af Manchester United, men englændernes tilnærmelser blev afvist af Real Madrid.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Martin Ødegaard er tilbage hos Real Madrid efter en succesfuld lejeperiode hos Real Sociedad. Her imponerede nordmanden stort, og det skabte interesse fra Premier League, hvor Manchester United ville hente Ødegaard.

Ifølge spanske Marca har United-klubben i flere år forsøgt at hente Martin Ødegaard, og det var også tilfældet i sommerens transfervindue. Her afviste Real Madrid dog alt interesse, da de vil beholde nordmanden på Santiago Bernabeu.

Martin Ødegaard har ikke fået den bedste start på den nye sæson, hvor han i øjeblikket sidder ude med en lægskade. Det er endnu uvis, hvor lang tid han ikke er til rådighed for de spanske mestre.

Siden Martin Ødegaard kom til Madrid-klubben i 2015, har han blot spillet fire kampe for Real Madrid i La Liga, men Ødegaards store gennembrud i spansk fodbold kom i sidste sæson, hvor var blandt Real Sociedads bedste spillere. Martin Ødegaard har kontrakt med Real Madrid til 2023.

Mere om Martin Ødegaard

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik