Fodbold nyheder

Thomas Partey:
Vil vinde det hele i Arsenal

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der er store forventninger til fremtiden for Arsenals nye indkøb.

Article image
Ritzau-Scanpix

Thomas Partey skiftede fra Atletico Madrid til Arsenal til sidst i transfervinduet, og den nye Premier League-spiller har store forventninger til fremtiden. Han vil nemlig vinde trofæer.

- Alle ønsker at vinde alle de trofæer, der kan vindes, og det er også mit mål. Det er svært, men det er det, vi arbejder hen imod, og vi er klar. Vi skal forsøge at opnå det, siger Thomas Partey ifølge BBC.

Den 27-årige ghaneser fortæller også, at Arsenal skal tilbage til det niveau, som klubben hører til. Siden sæsonen 16/17 har storklubben fra London ikke spillet Champions League, men det skal der laves om på.

- De (Mikel Arteta og teknisk direktør Edu, red.) fortalte mig om deres planer, og det lød så spændende, at jeg blev nødt til at blive en del af det. Det føles godt at være her, siger Partey, der blev hentet for 370 millioner kroner.

Mere om Thomas Partey

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG