Fodbold nyheder

Cavani vil vinde Premier League med United

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Den 33-årige angriber vil hente Premier League-trofæet hjem til den røde del af Manchester.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har vundet Premier League-trofæet 20 gange, hvilket er rekorden for flest vundne engelske mesterskaber. Sidste gang de vandt var i 2013, som var Sir Alex Fergusons sidste sæson som manager. Siden da, er en andenplads deres højeste placering, men nu vil Cavani hjælpe Manchester United tilbage til toppen af engelsk fodbold.

- Jeg tror, at et hvilket som helst konkurrencemenneske vil være i stand til at vinde trofæer. Man giver altid 100 % så man kan vise den bedste version af en selv. Jeg er kommet til en af de største klubber i verden og en af de første mål de har som klub, er at vinde trofæer og mesterskaber. Det vil jeg prøve at gøre her. Vinde mesterskaber og trofæer og forsøge at efterlade det samme indtryk som jeg har gjort i alle de andre klubber jeg har været i, udtaler Edinson Cavani til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Cavani har trænet for sig selv, siden han kom til klubben på transferdeadline-dagen, idet han er tvunget til at være i 14-dages karantæne, grundet Storbritanniens regler om corona. Dermed kommer uruguayaneren ikke i aktion i weekenden kamp imod Newcastle og kan derfor få sin debut imod hans tidligere klub, PSG, som de møder i Champions League i næste uge.

Mere om Edinson Cavani

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik