Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Annemette Svane

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Både Manchester City og Manchester United har Mauricio Pochettino i overvejelserne. (Sunday Mirror)

Administrerende direktør, Ed Woodward, vil ikke tøve med at fyre Ole Gunnar Solskjaer, hvis Manchester United bliver ved med at skuffe. (Sunday Mirror)

West Ham har givet et bud på 139 millioner kroner for Said Benrahma i Brentford. (90MIN)

Totteham er interesseret i at hente Joe Rodon i Swansea og mener, at købet af Gareth Bale kan være afgørende, for at få forsvarsspilleren til klubben. (Star in Sunday)

Leicester er også interesseret i at hente Joe Rodon til klubben, men vil helst vente til januar eller næste sommer. (Sun on Sunday)

Jack Butland i Stoke kan blive et muligt mål for Liverpool. (Sunday Mirror)

Kai Havertz i Chelsea har udtalt, at intensiteten i Premier League er ”mere udmattende” end i Bundesligaen. (Evening Standard)

Edinson Cavani har udtalt, at det var en samtale med manager Ole Gunnar Solskjaer, der overbeviste ham om skiftet til Manchester United. (ESPN)

Kevin de Bruyne har udtalt, at der er nok gode spillere i Manchester City, og det gør derfor ikke noget, hvis det ikke lykkes for klubben at hente Lionel Messi i FC Barcelona næste sommer. (Manchester Evening News)

Tidligere Arsenal manager, Arsene Wenger, mener godt, at Arsenal fortsat kan gøre brug af Mesut Ozils kvaliteter. (Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik