Fodbold nyheder

Sådan kan Manchester United stille op næste sæson

Af Asbjørn Steffensen

Manchester United står foran en spændende sæson, hvor de for alvor kan spille med om det engelske mesterskab igen. Indkast.dk kommer med et bud Red Devils' start-ellever næste sæson-
Opstilling 4-2-3-1

Målmand: Den Henderson
David De Gea ser ud til snart at være fortid i Manchester United. Han havde ikke en god sidste sæson, hvor han virkede meget usikker og lavede uprovokerede fejl. Dean Henderson har nu overhalet ham og er første-målmand i klubben.


Venstre back: Luke Shaw
Landsholdsbacken havde en helt igennem fantastisk sæson. Det kader til, at han endelig har fået sit gennembrud i klubben - hele seks år efter sit skifte fra Southampton. Bensolid i defensiven og lægger derudover gode indlæg. Et held at klubben ikke gav op på ham.

Midterforsvar: Harry Maguire
Kaptajnen var udskældt inden sidste sæson grundet tvivlsomt forsvarsspil for klubben. Han startede også sløvt ud, men voksede med opgaven og endte med at være en af de beddste midterforsvarere i ligaen den sæson.

Midterforsvar: Raphaël Varane (Rygte)
Midterforsvareren er på vej væk efter 10 år i Real Madrid, og Manchester United er den helt store bejler til verdensmesteren. Sammen med Maguire vil han danne en stærk duo i midterforsvaret.

Højre back: Aaron Wan-Bissaka
Var en vigtig brik i klubbens defensiv, der holdt 13 clean sheets i Premier League. Det defensive spil har han under fuldt kontrol og bygger mere og mere på det offensive.


Central midtbane: Paul Pogba
Blev bedre og bedre gennem sidste sæson og endte sæsonen med at være meget dominerende på midtbanen. Var ude i kulden i løbet af sidste sæson, men nu er der ingen tvivl om, at Pogba er en starter for klubben - hvis de kan holde på ham.

Central midtbane: Declan Rice (Rygte)
Det engelske stortalent ser ud til at forlade West Ham denne sommer, og flere ligarivaler er ude efter hans underskrift. Midtbanespillerens markedsværdi ligger på omkring 485 millioner kroner, men Manchester United skal nok regne med at skulle af med mere for ham.

Offensiv midtbane: Bruno Fernandes
Direkte involveret i hele 30 mål i Premier League sidste sæson. Bruno Fernandes var Manchester Uniteds indiskutable bedste spiller, og får en vigtig igen næste sæson, hvor han skal holde den gode form ved lige.

Venstre kant: Marcus Rashford
Til trods for en skuffende EM-slutrunde for den offensive profil, er han stadig fast mand på holdet. Onde tunger siger, at Rashford scorer for få mål, og med sp mange store stjerner i offensiven, er der mange om buddet.

Højre kant: Jadon Sancho (Nyindkøbt)
ENDELIG blev kantspilleren Manchester United-spiller! Efter så lang tids spekulationer og rygter, blev det i sidste uge officielt. Han kommer sammen med Rashford og Bruno Fernandes til at kontribuere stærkt til offensiven

Angriber: Edinson Cavani
Efter en sløv start i klubben, fik uruguayeren midt på sæsonen sit gennembrud for klubben og nåede op på 17 sæson-scoringer i alle turneringer. Han er holdets eneste relevante fuldblods-angriber i øjeblikket.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik