Fodbold nyheder

Lange udsigter til flere tilskuere i Superligaen

Af Niels Nedergaard

Der er desværre lange udsigter til mere end 500 tilskuere på stadion i Superligaen. Det står klart, efter sundhedsministeren onsdag afholdt pressemøde om corona-situationen i landet.

Article image
Mathias Bak Larsen

Onsdag kom regeringen med en kedelig nyhed. I hvert fald hvis man er stor fodboldfan og sukker efter at komme på stadion og heppe på sine lokale helte.

For på et pressemøde gjorde sundhedsminister, Magnus Heunicke, det onsdag klart, at situationen om corona stadig er så kritisk, at det fortsat ikke vil være forsvarligt at lukke mere end 500 tilskuere ind på stadion over hele landet.

- SSI's arbejde viser, at hvis vi holder fast og videreføre de nuværende tiltag, så kan vi holde smitten på et stabilt niveau. Det betyder, at vi forlænger de restriktioner, vi har lige nu. De forlænges i foreløbigt 13 dage til 31. oktober. Det går den rigtige vej. Vi er i en stabil, men i en fortsat skrøbelig situation, sagde Magnus Heunicke på pressemødet ifølge B.T.

Dermed er de nuværende restriktioner altså blevet forlænget med yderligere 14 dage, og chancen for at de nuværende tiltag bliver forlænget endnu engang er forholdsvis stor, hvis den nuværende kurve fortsætter, understregede sundhedsministeren.

Det vides endnu ikke, hvornår der bliver åbnet for mere end 500 tilskuere på stadion igen. Til gengæld har UEFA åbnet op for muligheden for, at der måske kan komme fans på lægterne, når FC Midtjylland spiller sine kampe i Champions League på MCH Arena.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal