Fodbold nyheder

Avis:
Manchester City kan ikke holde på Barca-talent

Af Daniel Fisker

FC Barcelona fik ikke Manchester City-forsvareren Eric García tilbage i sommerens transfervindue, men det er efter sigende kun et spørgsmål om tid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Eric García skiftede i 2017 FC Barcelonas ungdomshold ud med Manchester Citys ungdomshold. I løbet af hele sommerens transfervindue har der dog svirret rygter om, at den catalanske storklub er interesseret i at hente det nu 19-årige forsvarstalent, som i sin tid blev solgt for 12,5 millioner kroner, tilbage til Camp Nou.

FC Barcelona forsøgte sig ifølge Express i sommertransfervinduets 11. time med et bud på 123 millioner kroner, men Manchester City stod fast på deres krav på 164 millioner kroner. Handlen blev derfor ikke til noget i sommerens transfervindue, men det er tilsyneladende kun et spørgsmål om tid, før García vender tilbage til Barcelona.

Den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano rapporterer, at Eric García har gjort det klart overfor ledelsen i Barca, at han vender tilbage til Barcelona til januar eller til næste sommer, når hans kontrakt med Manchester City udløber. Forsvarstalentet kommer således ikke til at skifte mening.

Express mener at vide, at FC Barcelona nu foretrækker at få Eric García tilbage uden beregning. Barcas plan går efter sigende ud på, at García skal indgå en forudgående aftale med den catalanske storklub i januar, hvorefter det 19-årige stortalent skifter til Barca næste sommer.

Mere om Eric García

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik