Fodbold nyheder

Laver Bayern endnu en Lewandowski?

Af Troels Drasbech

Endnu en farlig angriber kan være på vej til Bayern.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München kan være igang med at købe en af deres konkurrenters farligste angriber, da Hoffenheims Andrej Kramaric rygtes til den sydtyske storklub - et skifte, der vil minde meget om, da Robert Lewandowski skiftede Dortmund ud med de nykårede Champions League-mestre.

Den tyske journalist Florian Plettenberg har på sin egen Twitter-profil berettet om nogle vigtige udtalelser fra Kramarics agent angående angriberen:

- Jeg kan ikke bekræfte, at Hasan Salihamidzic (Bayerns sportsdirektør, red.) har kontaktet mig - det vil ikke være professionelt. Alt jeg kan sige er, at der er mange store klubber, der er interesseret i Andrej.

- Andrej er glad i Hoffenheim, og han har ikke travlt med at forlade klubben. Hvis der kommer et konkret tilbud på ham fra en storklub, hvilket også er interessant for Hoffenheim, vil vi tale om det, afsluttede Kramarics agent, Vincenzo Cavaliere.

Kramaric har startet sæsonen med at score hele syv mål i sæsonens første tre kampe. Sidste sæson blev det til 14 mål og fire assists i kun 20 kampe - de få kampe skyldes, at kroaten var plaget af skader.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik