Fodbold nyheder

Medie:
Bayern jagter franskmand hos Atletico Madrid

Af Raymund Nelausen

Bayern München og Hansi Flick har indset, at deres trup er for smal, og derfor vil de hente Thomas Lemar fra Atletico Madrid til Bayern.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München vandt i sidste sæson alt, hvad de kunne komme i nærheden af. Det vil de gerne gentage i denne sæson, men det kræver en bredere trup. Klubbens træner, Hansi Flick, er derfor fast besluttet på, at der skal hentes spillere inden transfervinduet lukker den 5. oktober.

Sport Bild kan nu fortælle, at ledelsen hos Bayern München diskuterer, hvorvidt de skal hente Thomas Lemar fra Atletico Madrid. Det skulle være på en lejeaftale, som det var tilfældet med Philippe Coutinho og Ivan Perisic i sidste sæson.

Lemar har ikke haft den store succes hos Diego Simeones tropper, og franskmanden har lang vej til en fast plads i startopstillingen. Det kan derfor friste Lemar, at Bayern München vil hente ham til klubben, hvor han har en chance for at vinde titler.

I Bayern München vil Thomas Lemar ikke have problemer med at falde til, da der allerede er fem andre franskmænd i truppen, heriblandt Corentin Tolisso, Kingsley Coman og Benjamin Pavard. Lemar har kontrakt med Madrid-klubben til sommeren 2023.

Mere om Thomas Lemar

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik