Fodbold nyheder

Officielt:
Union Berlin henter ny målmand

Af Henrik Varbøl Andersen

Tysk målmand skal genstarte sin karriere nok en gang, da han tager på et leje-ophold i Bundesligaen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Loris Karius tager nu på et nyt leje-ophold. Denne gang skal han til hjemlandet og spille for Union Berlin, og med håbet om at han få gang i karrieren igen. En karriere der egentlig startede lovende i Liverpool, men endte med et brag, da han droppede to gange i Champions League-finalen mod Real Madrid.

Selv ser den nu forhenværende Liverpool-målmand frem til opholdet i Bundesligaen:

- Jeg ser frem til min nye chance i Berlin, og jeg er glad for at skulle spille i Bundesligaen igen. Union er en speciel klub. En klub der har opnået en del respekt ikke bare på grund deres oprykning til Bundesligaen, udtalte han til Unions hjemmeside idag.

Karius har netop overstået et to års leje-ophold hos Besiktas i tyrkisk fodbold. Et ophold han selv afbrød kort før det andet års udløb på grund af en lønstridighed. Han kan indtil videre se tilbage på 49 kampe i Liverpool-trøjen, som han skiftede til i 2016 fra FSV Mainz 05.

I Union bliver han genforenet med Liverpool-talentet Taiwo Awoniyi, som i forvejen er lejet ud til tyskerne fra de engelske mestre.

Mere om Union Berlin

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto