Brøndby - Horsens

Danmark: Superligaen
Brøndby J. Lindstrøm (5), S. Hedlund (45)
Brøndby StadionFuld tid2-1
Horsens M. Lumb (90)
LineupReferatVideo

Bedst og Værst:
Brøndby IF mod AC Horsens

Af Raymund Nelausen

Hvem var kampens store profil? og hvem skal træne lidt hårdere i den kommende uge. Her er Indkast.dks "Bedst og Værst" fra kampen mellem Brøndby IF og AC Horsens.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Brøndby IF vandt i dag 2-1 over gæsterne fra AC Horsens. Selvom det var en storsejr, kunne lidt mere held til AC Horsens have givet et andet resultat. Brøndbys Jesper Lindstrøm imponerede endnu en gang i en kamp, hvor AC Horsens´ offensiv ikke begejstrede Indkast.dks udsendte.

Bedst: Jesper Lindstrøm
Jesper Lindstrøm er Niels Frederiksens helt store opfindelse. I kampen mod AC Horsens viste Lindstrøm også, hvorfor han skal regnes som en af Brøndbys største profiler. Han scorede et flot mål, hvor han først tørrede sin modstander og sparkede den i mål langt ude fra.

Han viste også sine store kvaliteter på bolden og havde et godt blik for sine medspillere. Det kom også til udtryk, da han i dommerens overtid lagde den afgørende aflevering til Simon Hedlund, som scorede kampens andet mål. Fortsætter Lindstrøm denne udvikling, kan han blive guld værd for Brøndby i denne sæson.

Værst: AC Horsens´ offensiv
Der har ikke været det store at juble over som AC Horsens-fan. Heller ikke efter dagens kamp på Brøndby Stadion. Det så dog meget bedre ud, end det tidligere har gjort, men deres offensive spillere får ikke prikket bolden i mål.

I dag havde de bolden meget, og de kom da også frem til flere store muligheder. Problemet var bare, at de ikke fik udnyttet disse chancer. Hverken Nicolai Brock-Madsen, Jannik Pohl eller Lirim Qamili viste sig som angribere, der kunne vende dagens kamp, da de var bagud 0-2. Og når du ikke scorer på dine chancer, vinder du altså ingen kampe, og det var heller ikke tilfældet i dag.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Jesper Lindstrøm

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik