Brøndby - Horsens

Danmark: Superligaen
Brøndby J. Lindstrøm (5), S. Hedlund (45)
Brøndby StadionFuld tid2-1
Horsens M. Lumb (90)
LineupReferatVideo

Jonas Dal:
Det har været en elendig start

Af Raymund Nelausen

Jonas Dal og AC Horsens tabte endnu en gang, da de mødte Brøndby i dag. Holdet var dog bedre spillende end tidligere, og det er værd at tage med videre, fortalte både Dal og holdets målscorer, Michael Lumb, til Indkast.dk.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

AC Horsens har ikke fået den bedste start under klubbens nye træner, Jonas Dal. Tre kampe og tre nederlag er det blevet til, og selvom de tabte til Brøndby, så det bedre ud rent spillemæssigt for AC Horsens. Det er også det, som Jonas Dal vil tage med videre.

- Det har været en elendig start, men jeg bliver også nødt til at se på det spillemæssige, og om det er helt håbløs. Men det er jo ikke så dårligt. Det ser vi jo også i dag. Jeg er dog godt klar over, at når vi ser på stillingen, så handler det om at få point, og det har vi ikke fået endnu, udtalte Jonas Dal til Indkast.dk.

I denne sæson har det ikke været det samme Horsens-hold, som man så tidligere under Bo Henriksen. I kampen mod Brøndby stod de langt oppe på banen og pressede højt. Det plejede Henriksens´ Horsens hold ikke at gøre, og det kostede da også i den anden ende

- Jeg vil ikke vurdere på, om det var sket for det “gamle” Horsens hold. Hvis det skulle være en taktik, at vi skulle tabe bolden der, så er det for let købt. Så skal jeg til at se igennem, om der ikke har været gået mål ind på Horsens før i tiden.

Jonas Dal har en anden filosofi end Bo Henriksen, og det har spillerne også mærket. Holdets målscorer mod Brøndby, Michael Lumb, fortæller, at den nye stil både kan være positivt, men i den grad også negativt.

- Jonas er kommet ind med nogle andre ting. Der bliver spillet lidt mere nede fra, og vi sender bolden tidligere på spil. Det kan være godt, men også mindre godt, som vi så mod AaB, hvor vi tabte bolden for tidligt, og satte dem i nogle rigtige farlige situationer.

- I Aalborg blev vi skilt ad, men i dag kan vi godt være vores indsats bekendt. Vi kæmper lige til det sidste. I dag kunne vi også havde fået noget med herfra, men det er svært, når du er bagud 2-0. Vi må tage en dag af gangen, udtalte Michael Lumb til Indkast.dk.

Næste chance for en AC Horsens-sejr er på søndag, hvor de møder de danske mestre fra FC Midtjylland.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik