Betis - Real Madrid

Spanien: La Liga
Betis A. Mandi (35), W. Carvalho (37), Emerson (67)
Estadio Benito VillamarínFuld tid2-3
Real Madrid F. Valverde (14), Emerson (48), S. Ramos (Str. 82)
Lineup

Zidane:
Ingen forstærkninger til klubben

Af Raymund Nelausen

Zinedine Zidane afviser, at Real Madrid vil hente forstærkninger til klubben, selvom de havde det svært i gårsdagens kamp mod Real Betis.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Real Madrid vandt med nød og næppe, da de besejrede Real Betis med 3-2. Sergio Ramos scorede til slutresultatet otte minutter før tid i en kamp, hvor Zidanes tropper havde det svært.

Efter kampen blev Zidane så spurgt om, hvorvidt der skulle handles på transfermarkedet, eftersom de har sendt Gareth Bale, Brahim Diaz og James Rodriguez videre uden, at de har hentet erstatninger ind.

- Nej. Vi talte om dette tidligere. Jeg er tilfreds med det hold, jeg har. Vi er, hvad vi er, og vi vil prøve at få en succesrig sæson, udtale Zinedine Zidane.

Efter sejren over Real Betis var Zidane tilfreds med holdet. Selvom det til tider så skidt ud, kom Real Madrid frem til en masse chancer, og det er det, som Zidane vil tage med videre.

- Vi havde mange chancer, og folk snakker om, hvordan vi ikke scorer nok, men i dag scorede vi tre mål og kunne have scoret flere. Jeg er meget stolt af alle spillerne. De arbejder glimrende, og vi er nødt til at blive ved.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig