Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Barcelona har afvist et bud for deres 17-årige stjerneskud Ansu Fati på 930 mio. kroner med efterfølgende 186 mio. kroner i potentielle add-ons. (Marca)

Torino er ikke længere interesserede i Arsenals Lucas Torreira, og på trods af, at Atletico Madrid stadig skulle være interesserede i et lån, vil ”The Gunners” foretrække et permanent skifte for den 24-årige uruguayaner. (Football London)

Inter er klar til at tilbyde Chelsea Milan Skriniar og Marcelo Brozovic i håbet på at hente Ngolo Kante. (90min)

Men Inters sportsdirektør har underspillet situationen og udtalt, at de ikke er interesserede i Kante, som tidligere har spillet under Antonio Conte på Stamford Bridge. (Express)

Udinese har fortalt Leeds, at de vil kun acceptere 326 mio. kroner for Rodrigo De Paul. (90min)

Rennes-midtbane Eduardo Camavinga, som fik sin debut på det franske landshold denne måned, er villig til at vente til juli 2021 med at komme til Real Madrid, med den spanske kongeklub, som allerede har lavet en forespørgsel på ham. (Marca)

Real Madrid vil sende Luka Jovic ud på lån, men hans tidligere klub Eintracht Frankfurt er ikke interesserede i en handel med serberen. (AS)

Hertha Berlin er interesserede i tyske Mario Götze, efter at han blev fritstillet af Borrusia Dortmund i slutningen af sidste sæson. (Bild)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig