Fodbold nyheder

Ferdinand ser hellere denne spiller blive hentet frem for Sancho

Af Christian Kern Hansen

Rio Ferdinand mener ikke at en tilføjelse til de forreste positioner er mest nødvendig for klubben. Det helt store problem for klubben er i den modsatte ende.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United bliver fortsat sat i massiv forbindelse med Dortmund-kometen Jadon Sancho, men står det til Manchester United-legenden Rio Ferdinand er det ikke et køb af Sancho, der ville være det mest nødvendige for den engelske gigant. Han ser hellere, at klubben forstærker sig i det centrale forsvar.

- Det kommer ikke til at løse alle problemer(at hente Dayot Upamecano,red), men det er en af de største problemer, sagde Rio Ferdinand blandt andet til talkSport, og udtalte sig blandt andet også videre om Upamecanos egenskaber som midterforsvarer.

- Jadon Sancho er et generationstalent, som er her for at blive, så man kan forstå interessen, men personligt synes jeg de har brug for en midterforsvarer. Upamecano er ung, god på bolden, atletisk, stærk, mobil og spiller hver kamp.

Dayot Upamecano har tidlgere været rygtet væk fra den tyske topklub RB Leipzig, og den blot 21-årige franskmand har allerede spillet 115 kampe for RB Leipzig, og har en stor del af æren for den rejse som den østtyske klub har været gennem de seneste mange sæsoner, hvor klubben er gået fra en status som amatørhold til absolut tophold efter en pengeindsprøjtning fra læskedrik-koncernen Red Bull.

Mere om Dayotchanculle Upamecano

Mere om RB Leipzig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto