Fodbold nyheder

Doria snakker med Barca-talent

Af Stefan Lindahl

Sampdoria har indledt forhandlinger med FC Barcelona-talentet Alex Collado.

Article image
Ritzau-Scanpix

Serie A-klubben Sampdoria er meget interesserede i at tilknytte FC Barcelona-talentet Alex Collado. Genova-klubben har ifølge Sky Sport Italia allerede startet forhandlinger med Barca-talentets bagland.

Interessen er ifølge mediet ikke opstået pludseligt. Efter sigende har Serie A-klubben længe kigget på Collado, som spiller på Barcelonas B-hold.

Det bliver dog ikke nemt at lave en aftale, da Barca angiveligt ikke er meget for at lade offensiv-spilleren gå. Doria kan derfor blive nødt til at indlemme en tilbagekøbsoption i aftalen. Formlen for transferen vil efter sigende blive et lån for hele indeværende sæson, hvor en købsoption kobles på, så Collado kan blive permanent Sampdoria-spiller efter sæsonen.

21-årige Collado har været i Barcelona, siden han var ungdomsspiller. Spanieren fik sin førsteholdsdebut i sæsonen 2018/2019, men siden er det kun blevet til yderligere en kamp på førsteholdet.

Den italienske klub har tidligere handlet i Barca med stor succes. Mauro Icardi skiftede fra netop Barca til Sampdoria i sommeren 2011.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik