Fodbold nyheder

Medie: Bayern München tæt på stor overraskelse

Af Raymund Nelausen

En overraskende aftale er under opsejling i Tyskland, hvor Bayern München overvejer at hente den kontraktfrie Mario Götze tilbage til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der var engang, hvor Mario Götze tog hele verden med storm. Han sparkede VM-titlen til Tyskland og imponerede både i Dortmund- og Bayern-trøjen. Siden da er det dog gået ned af bakke, hvor blandt andet sygdom og skader har gjort det svært for tyskeren. Han blev derfor fritstillet i Dortmund i sommers, men kan være på vej tilbage til toppen i Bundesliga.

Det tyske medie Sport Bild skriver i dag, at Bayern München overvejer at hente ham tilbage til klubben. Hansi Flick skulle efter sigende have kontaktet Götze i sidste uge vedrørende en mulig aftale, og en handel kan meget vel blive officielt snart.

Mario Götze har tidligere nævnt, at han ikke er færdig med topfodbold. Han mangler stadig at vinde Champions League, og han vil gerne finde en ny klub, hvor det er en mulighed. Bayern München mangler breddespillere efter, at de både har mistet Thiago, Ivan Perisic, Alvaro Odriozola og Philippe Coutinho, og det kan gavne Götze.

Det ville dog være en stor overraskelse, hvis aftalen falder på plads. I sidste sæson blev det blot til 21 kampe for Dortmund, hvor de fleste kampe var små indhop. Det lyder umiddelbart ikke som den store forstærkning til Bayern München, men hvis Götze formår at finde tilbage til det rette niveau, kan han blive en fin tilføjelse.

Mario Götze spillede for Bayern München i perioden 2013 til 2016. Her blev det i alt til 114 optrædener, hvor han scorede 36 mål og lagde op til 24. Han sad dog meget på bænken, og det bliver også tilfældet, hvis han skifter til Bayern den kommende tid.

Mere om Mario Götze

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal