Fodbold nyheder

Sørloth udeblev fra lægetjek:
Kan være på vej til Spurs

Af Niels Nedergaard

Der er stor mystik om den norske stjerne Alexander Sørloth, der mandag udeblev fra et ellers forventet lægetjek i RB Leipzig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alexander Sørloth har været en af de helt store historier i tyrkisk fodbold, hvor han har bombet løs for Trabzonspor.

Og nu er der tilsyneladende stor forvirring omkring den tidligere FC Midtjylland-spillers fremtid. Længe så det ellers ud til, at den norske angriber var på vej mod et skifte til tyske RB Leipzig.

Det skifte er dog angiveligt ikke blevet til noget, da nordmanden mandag er udeblevet fra et lægetjek hos den tyske storklub. Det skriver den anerkendte norske journalist Jan Aage Fjortoft på Twitter.

Det har med det samme sat gang i rygtestrømmen, og ifølge det tyrkiske medie Asist Analiz skyldes det manglende lægetjek angiveligt, at Alexander Sørloth er på vej til Premier League.

Her venter storklubber som Tottenham og Manchester United nemlig i kulissen i et forsøg på at få fingrene i den 24-årige angribers underskrift.

Det vides dog ikke med sikkerhed, om det var et muligt skifte til Tottenham eller Manchester United, der lagde grund for Sørloths udeblivelse fra sit lægetjek i Leipzig.

Til gengæld er den norske angriber allerede tidligere i dette transfervindue blevet kædet sammen med et skifte til Spurs, og klubbens manager, José Mourinho, har førhen talt varmt om Sørloth.

Alexander Sørloth scorede i sidste sæson hele 24 mål og lavede ni assists i 34 kampe i den tyrkiske Süper Lig.

Mere om Alexander Sørloth

Mere om Trabzonspor

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik