Fodbold nyheder

Pirlo vil skåne Ronaldo

Af Daniel Fisker

Juventus-træneren Andrea Pirlo vil forsøge at skåne Cristiano Ronaldo i forbindelse med sæsonens mindre vigtige kampe.

Article image

Cristiano Ronaldo kom på måltavlen søndag aften, da Juventus tog hul på den nye Serie A-sæson med en sejr over Sampdoria. Juventus-træneren Andrea Pirlo er dog indstillet på at lade Cristiano Ronaldo sidde over, når ”Den Gamle Dame” skal spille de mindre vigtige kampe i den nye sæson.

- Vi tænker over, hvordan vi skal bruge Ronaldo. Vi har snakket om det, udtaler Andrea Pirlo ifølge Goal.com.

- Han er ikke træt endnu, fordi vi først lige er gået i gang, men når vi kommer til sæsonens mindre vigtige kampe, så vil vi forsøge at lade ham hvile sig.

- Han er en meget intelligent fyr, som kender sin krop rigtig godt, så han er selv opmærksom på, hvornår det er tid til at hvile eller tid til at give den en skalle. Det kommer an på ham.

Andrea Pirlo leverede flere overraskelser, da hans første Serie A-startopstilling søndag aften så dagens lys. Svenske Dejan Kulusevski debuterede i angrebet ved siden af Ronaldo, mens Weston McKennie, som er lejet i Schalke 04, også optrådte i ”Den Gamle Dames” startopstilling.

Juventus’ næste kamp skal udkæmpes på Stadio Olimpico på søndag, hvor ”Den Gamle Dame” besøger hovedstadsklubben AS Roma.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik