Fodbold nyheder

Mikel Arteta:
Aubamyang blev, fordi Arsenal er lige så stor som Barcelona

Af Asbjørn Steffensen

Arsenals manager mener, at klubbens stjerneangriber, Pierre-Emerick Aubameyang, valgte Barcelona fra, fordi Arsenal er et ”fantastisk hold”.

Article image
Ritzau-Scanpix

Hen over sommeren blev Arsenals angriber rygtet væk til flere store klubber i Europa. FC Barcelona sendte endda et konkret bud efter Aubameyang, der også var på blokken i Inter Milan. I sidste ende skrev den 31-årige gaboneser under på en ny kontrakt på tre år i Arsenal.

Mikel Arteta, der havde stor andel i, at Aubemeyang blev i London, kommenterede i dag på hele situationen og kom med hans forklaring på, hvorfor angriberen blev.

- Jeg tror en stor del af forklaringen på, at han blev, er, at vi har et fantastisk fodboldhold. Vi har nogle fantastiske folk, der arbejder her, og han mærker kærligheden fra fansene, siger Arteta på et pressemøde i dag forud for weekendens kamp mod West Ham, og fortsatte:

- Vi er størrelsesmæssigt på niveau med Barcelona og Inter Milan. Det vigtigste er klubben, hvad vi inspirer folk til at være og hvad vi kan opnå i fremtiden.

Aubameyang blev anfører for klubben i Nordlondon sidste sæson, hvor det samtidig blev til 22 Premier League-træffere.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik