Fodbold nyheder

Først Bale og nu Modric tilbage til Tottenham?

Af Raymund Nelausen

Gareth Bale er på vej tilbage til Tottenham, og den tidligere manager i klubben, Harry Redknapp, mener, at Luka Modric burde være den næste på listen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gareth Bale forventes snart at blive præsenteret i Tottenham, og han vender dermed tilbage til sin gamle klub. Rygterne siger, det bliver det næste år, at Pierre-Emile Højbjerg og Bale skal være holdkammerater, da waliseren kommer til på en et-årige lejeaftale.

Men det er nødvendigvis ikke den sidste handel mellem Tottenham og Real Madrid i dette transfervindue. I hvert fald ikke, hvis du spørger den tidligere Tottenham-manager Harry Redknapp.

Han er stor fortaler for, at Tottenham også henter Luka Modric tilbage til klubben. Harry Redknapp stod i spidsen for London-klubben, da både Bale og Modric spillede der, og han mener, at Modric ville være et fantastisk køb.

- Jeg ville undersøge muligheden for at hente Luka Modric tilbage. De burde hente begge to, Bale og Modric. Det ville være et godt kup. Luka er stadig en fantastisk spiller, udtaler Harry Redknapp til mediet Stats Perform News.

Det var i perioden fra 2008 til 2012, at Redknapp trænede de to nuværende Real Madrid-spillere, og selvom Luka Modric er blevet 35 år, kan han stadig gøre en forskel for Tottenham.

- Jeg føler stadig, at de (Tottenham, red) har brug for nogen, der kan levere “kuglerne” til de fremadrettede spillere. Det er her, at en spiller som Luka Modric kan levere de afgørende afleveringer. De mangler sådan en spiller.

Luka Modric har kontraktudløb med Real Madrid til næste år, så det er ikke utænkeligt, at kroaten kan vende tilbage til Tottenham enten i dette transfervindue eller på en fri-transfer til næste år.

Mere om Luka Modrić

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik