Fodbold nyheder

Barca-stjerne får klar besked

Af Daniel Eckford-Olsen

I Barcelonas testkamp mod Girona var Luis Suarez ikke med i truppen, nu gør træner Ronald Koeman angriberen lidt klogere på hans fremtid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sammen med Arturo Vidal var Suarez ikke med i truppen mod Girona, testkampen var klubbens første kamp efter sommerpausen. Ligesom Vidal er Suarez fyldt 33 år, og blevet rygtet væk fra Barcelona-klubben i et godt stykke tid.

Nu har Ronald Koeman kommenteret på situationen, og gør derudover Luis Suarez lidt klogere på fremtiden. I et kort interview onsdag aften, gjorde klubbens træner status.

-Jeg talte med Luis i morges. Vi må se tiden an og se hvad hvad der sker, om han forlader os eller ej. Vi respektere kontrakter der er indgået og vi har fra første dag sagt, at så længe han er i vores trup, er han en spiller for os, udtalte Koeman til Kicker.

33-årige Suarez lignede i lang tid en ny Juventus-signing, men den handel skulle angiveligt være gået i vasken. Angriberen ligner dog fortsat en mand der er færdig i Catalonien, men hvis han mod forventning skulle blive i Barcelona, skal han stadig rede trådene ud med Ronald Koeman, der har meldt ud at han vil satse på den unge del af truppen.

Mere om Luis Suárez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik