Fodbold nyheder

Officielt:
Aston Villa henter Arsenal-keeper

Af Raymund Nelausen

Johan Lange og Aston Villa har i dag præsenteret Emiliano Martinez som ny målmand, der kommer til klubben efter 10 år hos Arsenal.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Johan Lange har i den grad sat sit aftryk på Aston Villa siden han tiltrådte som ny sportsdirektør. Nu har han endnu en gang fået en handel på plads, da Aston Villa i dag har præsenteret Emiliano Martinez.

Martinez kommer fra Arsenal, hvor han de seneste måneder har været med til at vinde FA Cuppen og FA Community Shield. Aston Villas manager, Dean Smith, er også tilfreds med holdets nye målmand.

- Vi er virkelig tilfredse med underskrivelsen af vores nye målmand Emiliano Martinez. Vi ved, hvor højt Arsenal har værdsat ham, og vi så hans enestående præstationer i sidste sæson med et trofæ-vindende tophold, udtaler Dean Smith til Aston Villas egen hjemmeside.

Emiliano Martinez nåede 38 kampe for London-klubben på sine 10 år, hvor han også har været udlejet til Reading FC, Sheffield Wednesday, Wolverhampton Wanderers, Rotherham United, Getafe CF og Oxford United.


Mere om Emiliano Martínez

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik