Fodbold nyheder

Amankwaa håber på kontrakt med Superliga-klub

Af Annemette Svane

Danny Amankwaa prøvetræner i øjeblikket hos Randers FC, og håber på en kontrakt med klubben.

Article image
Terkelsen-Medier

Danny Amankwaa har været klubløs siden årsskifte, hvilket også har betydet, at han hverken har trænet med et hold eller spillet kamp i ni måneder. Dette ændrede sig dog mandags, da kantspilleren har fået mulighed for at træne med Randers FC i nogle dage. Amankwaa har udtalt sig til Randers Amtsavis, hvor han ikke lægger skjul på, at han gerne vil have en kontrakt med Randers FC:

- Jeg er meget sulten efter at komme til at spille fodbold igen, og det håber jeg at få muligheden for her i Randers FC. Selv om min fysiske form ikke er i top, håber jeg, at de vil lægge mærke til de andre ting, jeg kan, og så ved man jo, at den fysiske del hurtigt kommer med, når man begynder at træne med et hold på daglig basis. Nu får både klubben og jeg i hvert fald mulighed for at få et godt indtryk af hinanden.

Amankwaas kontrakt med sin sidste klub, SønderjyskE, udløb som sagt ved udgangen af 2019. Før sin tid i den jyske klub spillede han i skotske Hearts, men her var det svært for ham at blive fast mand i startopstillingen.

Mere om Randers

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik