Fodbold nyheder

Medie:
Arsenal-uruguayaner retur til Italien

Af Nicolai Christensen

Lucas Torreira kom i sommeren 2018 til Arsenal, hvor han det første år imponerede, men siden har den lille uruguayaner haft det svært i det engelske, og nu skulle han være på vej tilbage til Serie A, hvor ”The Gunners” hentede Torreira.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge Sky Sports så skulle Lucas Torreira være på vej væk fra Arsenal, og destinationen for uruguayanerens nye klub skulle være Torino. Lucas Torreira har set langt efter spilletid siden Mikel Arteta overtog manager-posten i Arsenal sidste år, og det har længe været på tale, at klubben og han selv arbejdede på at finde ham en ny arbejdsgiver.

Torino skulle være klubben, der er parate til at give Torreira en chance. Aftalen skulle i første omgang lyde på et leje-ophold i denne sæson, hvor italienerne til næste sommer vil have mulighed for at gøre skiftet permanent. Prisen Torino så skulle betale for midtbanespilleren, skulle lyde på omkring 175 mio. kroner, som er en smule mindre end hvad Arsenal gav for Torreira tilbage i 2018. Fiorentina skulle også være interesseret i den hårdtarbejdende midtbanespiller.

Den lave midtbanespiller var ikke inkluderet i Arsenals 23-mands-trup til weekendens kamp imod Fulham, og ser heller ikke ud til at være i Artetas planer for fremtiden. Et salg af Torreira ville give plads i truppen til andre spillere, som Arsenal er interesserede i. De har i længere tid vist interesse i Thomas Partey og Houssem Aouar, og med Torreira ude ville det skabe plads til enten en af dem eller begge.

Lucas Torreira kom tilbage i 2018 til Arsenal fra Sampdoria, og har i sin Arsenal-tid spillet 63 Premier League-kampe for klubben.

Mere om Lucas Torreira

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik